Campagne en merknaam versterking

Onze campagnes richten zich op het versterken van een merknaam door middel van het inzetten van onder meer diverse communicatiemiddelen en media zoals video, fotografie, huisstijl, coaching, adviezen en gericht management.

Zo deden wij onlangs een complete campagne voor PiTLO Lifestyle waarvan Liesbeth Pitlo de eigenaar is. Liesbeth is beginnend (fashion) model en presentatrice.  Door onze campagne heeft het Nederlandse modelbureau Galucci Liesbeth in hun armen gesloten. Hieronder een aantal items welke zijn ingezet.

SOAM BOOTCAMP

Als scout voor nieuwe (mode) modellen hebben we in oktober 2016 Liesbeth Pitlo ontdekt. Bekijk het filmpje dat wij maakten van de personal training door coach Soufian van SOAM BOOTCAMP voor Liesbeth Pitlo.

WELLNESS

Short Wellness Video, Starring Liesbeth Pitlo

 

Modelshoot Portfolio promo

Liesbeth Pitlo is naast internationaal model ook presentator. Hier draagt zij de promo voor werving van modellen voor professionele shoots voor het aanleggen van een spraakmakende portfolio. Dit is een samenwerking welke wij in het voorjaar van 2017 zijn gestart.

Sunset Lady

Sunset Lady is gefilmd met 260bps. Deze korte video laat Liesbeth Pitlo zien in haar meest pure en sensuele vorm. Kwetsbaar en gelukkig.