Aanbevelingen, publicaties & opdrachtgevers

Ruud Schoenmakers

Werkvoorbereider at Ballast Nedam Beheer 

            Rob is een professional die je zonder omkijken zijn werk kunt laten doen. Ballast Nedam heeft in 2015 samengewerkt met Studio XLM tijdens de Ballast Nedam Innovatiedag 2015. De samenwerking verliep top en Rob begrijpt zijn vak. De voorbereidingstijd was erg kort maar Rob begreep al vrij snel en goed wat het idee was. Het materiaal werd op tijd geleverd en nodige aanpassingen zonder problemen verwerkt. Het resultaat mag er zijn! Voor een volgende keer weten we Studio XLM weer te vinden.

            Maart 30, 2016

 

 

Léonie Deij

Communications and Social Performance Advisor at NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij)

(ten tijde van opdracht werkzaam bij SHELL Nederland, Amsterdam)

          

           

Rob is een professionele filmmaker, met een eigen stijl, die hij goed weet toe te passen op de wens van de klant. Onze opdracht was uitdagend, het ging om het maken van een filmpje van max. 2 minuten, waarin wij veel wilden laten zien. Heel anders dan het maken van een documentaire en ik denk daarom een positieve uitdaging voor Rob. Hij heeft dit op een creatieve manier ingevuld, een mooi resultaat. Daarnaast gewoon een prettig persoon om mee samen te werken

          

            Maart 31, 2015

 

 

Loes Den Dulk

Directeur, Raad op Maat 

           Studio XLM levert een inspirerende samenwerking en prachtige films

 

           Stichting Raad op Maat heeft de afgelopen jaren 2 keer samengewerkt met STUDIO XLM van Rob Jansen en we zijn heel enthousiast over die samenwerking en de resultaten. Hij is gedreven, denkt mee in het creatieve proces en levert kwaliteit, ook als dat meer tijd kost dan was ingeschat.

           Raad op Maat is een stichting die zich bezighoudt met het ondersteunen van de zeggenschap van mensen met een beperking. Een van onze activiteiten is het organiseren van een congres voor cliëntenraden bestaande uit mensen met een verstandelijke beperking. Rond deze congressen hebben we Studio XLM gevraagd een bijdrage te leveren. Van het congres in 2012 heeft hij een prachtige film gemaakt die de sfeer en inhoud van het congres goed weergeven. Op het congres van dit voorjaar, heeft Studio XLM een serie korte filmpjes gemaakt in een setting zoals die van de babbelbox van Man bijt hond.

            

            Deze filmpjes zijn prachtige korte beelden van mensen die trots zijn op wat ze doen en daar graag over vertellen. Uit de films spreekt het respect voor de mensen in de film. Iets wat voor ons een voorwaarde is in al onze producten en diensten. De samenwerking met Rob is altijd inspirerend.

 

 

 

            Dus bij een volgende gelegenheid werken we graag weer samen met STUDIO XLM!

            Oktober 2016

 

Partners