Cinematografie en Videografie

Online video is het belangrijkste communicatiemiddel geworden voor zowel marketeers, entrepreneurs als communicatiespecialisten. Doelgroepen zijn hiermee uitstekend te bereiken en te beïnvloeden. Online video is voor iedere organisatie, instelling, bedrijf of ZZP'er van onmiskenbaar belang wil je überhaupt nog aandacht krijgen. Daarom maken wij content die toegespitst is op jouw boodschap en werken dus niet met 'hapklare' gestandaardiseerde brokken. Iedere opdracht beschouwen wij als een individueel te benaderen project, met een bedrijfs-eigen discipline, -visie en resultaat gericht. Een goede en heldere communicatie vinden wij vanzelfsprekend.

Iets te bespreken, een opdracht of meer informatie? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Showreel 2016

inhoudsinformatie aan het eind

LEGEND OF LVCIVS TRAILER #1

LEGEND OF LVCIVS TRAILER #2


Op 25 november 2016 werd in Woerden (Laurium) de game Legend of Lucius geïntroduceerd over de Romeinse tijd. Dit is een trailer voor de game. In totaal bestaat de game uit 24 scenes met gemiddeld 4 verschillende mogelijkheden per scene, welke door ons zijn gefilmd en gemonteerd.

Download nu de gratis app izi.TRAVEL en zoek naar Legend of Lucius.

Meer informatie over deze online game via Stadsmuseum Woerden (dutch)

Zorg

Reis

Doku

Product

Musea

Freestyle

Events

CAMPAGNES

Lucht